Leuke collega gezocht

Vacature

 

Buitenkans voor kleine huisdieren dierenarts

AnimaLier dierenartsenpraktijk is een onafhankelijke familiale dierenartsenpraktijk met een vestiging in Lier en in Koningshooikt.
We zoeken een dierenarts voor 3 à 5 dagen per week.

Onze troeven:

Volledig uitgeruste praktijk met moderne apparatuur zoals digitale en dentale radiografie, echo toestel uitgerust voor abdominale en cardiale echografie, anesthesiemonitor, bloeddrukmeter, in house bloed en urine analyse enz.

Uitzonderlijke ondersteuning door onze verpleegsters, praktijkmanager en collega dierenartsen. We vormen een hecht team dat regelmatig overlegt over complexe cases, alsook het dagelijkse werk. De gehospitaliseerde patiënten worden met de hoogste zorg nagekeken door de verpleegsters, zodat jij je kan focussen op je volgende patiënt.

Bijscholing wordt actief aangemoedigd en ook gesponsord door de praktijk. Wij bieden zowel eerstelijns als tweedelijns diergeneeskunde, waarbij elke collega interesse heeft in een specifieke tak van de tweedelijns diergeneeskunde.

Locatie: onze ene praktijk bevindt zich in hartje Lier, de tweede op vijf minuten daarvandaan. We zijn momenteel bezig met de bouw van een volledige uitgeruste nieuwe praktijk op 850m van onze deur.

 

De ideale kandidaat heeft:

-          Grote interesse in geneeskunde

-          Goede communicatie skills

-          Positieve attitude en teamplayer

-          Vindt het leuk om ook complexere cases op te werken

-          Verkiest kwaliteit boven kwantiteit

-          Is bereid zich regelmatig bij te scholen

We verkiezen iemand met ervaring, maar ook enthousiaste net afgestudeerden mogen zeker solliciteren. In het laatste geval zorgen we ervoor dat we je niet in het diepe gooien, maar voldoende begeleiding voorzien waar nodig.

 

Is dit iets voor jou?

Stuur een mailtje naar info@dierenartsanimalier.be of bel ons op 03/4806318.

Kattenspreekuur

Met Corona hadden wij onze spreekuren moeten annuleren, omdat we niet teveel klanten in onze wachtzaal mochten hebben op hetzelfde moment. 
De meeste eigenaars vonden het beter om na afspraak te komen (minder wachttijden en minder stress voor hun huisdier).

Maar onze poezenbaasjes hebben het soms moeilijk om hun huistijger op het juiste moment in het transportbakje te krijgen. Meermaals kregen we de vraag of de spreekuren niet terugkwamen. Want de poes was net naar buiten ontsnapt, had zich ergens verstopt op het ogenblik dat het bakje boven kwam, of liet zich niet vangen... Voor deze katten hebben we donderdag tussen 10 en 11u opnieuw een spreekuur voorzien. Hier kan u met uw poes zonder afspraak terecht in de praktijk van Koningshooikt voor een onderzoek en behandeling. Uiteraard mag u ook steeds bellen voor een afspraak op een ander ogenblik. 

Omdat we de stress voor de katten willen minimaliseren, stellen we het spreekuur donderdag ochtend enkel open voor katten. Alle andere diersoorten laten zich doorgaans iets gemakkelijker op een exact tijdstip naar de praktijk vervoeren. Hebt u toch vragen hierover, dan mag u ons uiteraard even opbellen. 

Een spoedgeval! Wat nu?

We raden u aan om altijd even op voorhand op te bellen, zodat we het nodige materiaal alvast klaar kunnen leggen en eventueel een andere afspraak kunnen verplaatsen. Zo winnen we kostbare tijd! 

Buiten onze openingstijden kunnen eigen klanten contact opnemen op het noodnummer 0904/69000. Ook op ons antwoordapparaat wordt dit spoednummer vermeld.

Geraakt u om een of andere manier niet verbonden met het spoednummer, dan kan u best even proberen met een andere telefoon naar ons te bellen. Sommige providers of abonnementen blokkeren oproepen naar betaalnummers. U kan dit instellen en wijzigen bij uw netwerkprovider.