Kattenspreekuur

Met Corona hadden wij onze spreekuren moeten annuleren, omdat we niet teveel klanten in onze wachtzaal mochten hebben op hetzelfde moment. 
De meeste eigenaars vonden het beter om na afspraak te komen (minder wachttijden en minder stress voor hun huisdier).

Maar onze poezenbaasjes hebben het soms moeilijk om hun huistijger op het juiste moment in het transportbakje te krijgen. Meermaals kregen we de vraag of de spreekuren niet terugkwamen. Want de poes was net naar buiten ontsnapt, had zich ergens verstopt op het ogenblik dat het bakje boven kwam, of liet zich niet vangen... Voor deze katten hebben we donderdag tussen 10 en 11u opnieuw een spreekuur voorzien. Hier kan u met uw poes zonder afspraak terecht in de praktijk van Koningshooikt voor een onderzoek en behandeling. Uiteraard mag u ook steeds bellen voor een afspraak op een ander ogenblik. 

Omdat we de stress voor de katten willen minimaliseren, stellen we het spreekuur donderdag ochtend enkel open voor katten. Alle andere diersoorten laten zich doorgaans iets gemakkelijker op een exact tijdstip naar de praktijk vervoeren. Hebt u toch vragen hierover, dan mag u ons uiteraard even opbellen.