Dierenarts

Van kindsbeen af zijn dieren mijn grote passie. Werkelijk alle soorten, groot of klein wekten mijn fascinatie en deze fascinatie is met de jaren alleen maar gegroeid. In het allerbegin werden de knuffeldieren verzorgd, maar dit evolueerde al gauw naar echte huisdieren: vissen, konijnen, parkieten en poezen. Bij mijn grootvader hielp ik maar al te graag bij het verzorgen van de kippen, varkens en koeien. Vanaf mijn 6 jaar ben ik besmet geraakt met het paardenvirus en sindsdien vertoef ik in mijn vrije tijd op de rug van een paard.

Na de middelbare school was er voor mij maar één richting die ik uitwilde: diergeneeskunde studeren. In 2015 behaalde ik mijn diploma als dierenarts en ging ik vol enthousiasme aan de slag. Na talrijke stages, cursussen en interimwerk vond ik mijn weg naar DAP AnimaLier. Hier werk ik sinds oktober 2016 nog steeds met dezelfde inzet en enthousiasme als voordien. Mijn interessegebied gaat uit naar beeldvorming, inwendige geneeskunde, tandheelkunde en chirurgie. Ik volg frequent bijscholingen omdat ik garant wil staan voor kwalitatieve diergeneeskundige zorgen en correcte diagnostiek. Het comfort, welzijn en geluk van mijn patiënten staat steeds voorop.

Ik neem mijn werk mee naar huis, ook letterlijk, want onze huisdieren zijn bijna allemaal adoptantjes. Twee poezen, twee konijnen, twee paarden, een landschildpad en ex-proefhondje maken deel uit van ons gelukkig gezinnetje.