Leuke collega gezocht

Vacature

 

Buitenkans voor kleine huisdieren dierenarts

AnimaLier dierenartsenpraktijk is een onafhankelijke familiale dierenartsenpraktijk met een vestiging in Lier en in Koningshooikt.
We zoeken een dierenarts voor 3 à 5 dagen per week.

Onze troeven:

Volledig uitgeruste praktijk met moderne apparatuur zoals digitale en dentale radiografie, echo toestel uitgerust voor abdominale en cardiale echografie, anesthesiemonitor, bloeddrukmeter, in house bloed en urine analyse enz.

Uitzonderlijke ondersteuning door onze verpleegsters, praktijkmanager en collega dierenartsen. We vormen een hecht team dat regelmatig overlegt over complexe cases, alsook het dagelijkse werk. De gehospitaliseerde patiënten worden met de hoogste zorg nagekeken door de verpleegsters, zodat jij je kan focussen op je volgende patiënt.

Bijscholing wordt actief aangemoedigd en ook gesponsord door de praktijk. Wij bieden zowel eerstelijns als tweedelijns diergeneeskunde, waarbij elke collega interesse heeft in een specifieke tak van de tweedelijns diergeneeskunde.

Locatie: onze ene praktijk bevindt zich in hartje Lier, de tweede op vijf minuten daarvandaan. We zijn momenteel bezig met de bouw van een volledige uitgeruste nieuwe praktijk op 850m van onze deur.

 

De ideale kandidaat heeft:

-          Grote interesse in geneeskunde

-          Goede communicatie skills

-          Positieve attitude en teamplayer

-          Vindt het leuk om ook complexere cases op te werken

-          Verkiest kwaliteit boven kwantiteit

-          Is bereid zich regelmatig bij te scholen

We verkiezen iemand met ervaring, maar ook enthousiaste net afgestudeerden mogen zeker solliciteren. In het laatste geval zorgen we ervoor dat we je niet in het diepe gooien, maar voldoende begeleiding voorzien waar nodig.

 

Is dit iets voor jou?

Stuur een mailtje naar info@dierenartsanimalier.be of bel ons op 03/4806318.